COSUL MEU

TOTAL:

FINALIZARE COMANDA Continua cumparaturile

Smart Home

Esti pregatit pentru viitorul conectat?

Acum doar 20 de ani, smartphone-urile așa cum le știm noi nu erau inventate. Astăzi există asistenți virtuali, drone, aplicații cu realitate augmentată, camere inteligente și mașini care se conduc singure.

 

Cine suntem noi?

Echipa noastră de la SimpleHome și-a început drumul în 2016 din pasiune pentru tehnologie și posibilitățile nelimitate ale erei digitale. Ținta noastră? Să punem la dispoziția fiecărui român cele mai noi idei, soluții și tehnologii smart.

 

Ce solutii pentru o casa smart putem oferii?

Soluții simple pentru case smart și oameni deștepți. Având experiență vastă în domeniul IoT (internetul lucrurilor), dorim să aducem mai aproape locuințe securizate care oferă confort deplin și protejează mediul, de care poți beneficia atât tu, cât și cei din jur.

Nu căutăm să îți vindem un produs, ci să îți oferim posibilitatea de a-ți transforma întreaga locuință într-o casă smart perfect conectată pentru tine și familia ta, care îți recunoaște automat și îți îndeplinește toate nevoile.Suntem porniți să desființăm mitul conform căruia o casă smart este un vis scump, complicat și greu de realizat. 

LifeSmart este unul din liderii pieței globale pentru smart home-uri, iar produsele noastre din această gamă îți aduc cele mai extraordinare inovații și tehnologii care îți fac viața mai ușoară și casa mai inteligentă. 

 

De ce să ai un Smart Home alături de SimpleHome?

Ai o întrebare? Vrei o soluție smart home personalizată? 

Contactează-ne cu încredere pentru orice nelămurire, iar noi vom revenim cu un răspuns în cel mult 2 zile lucrătoare. Contactează-ne la adresa contact@simplehome.ro sau prin aplicația 'Let's talk'


HAI SA DISCUTAM