COSUL MEU

TOTAL:

FINALIZARE COMANDA Continua cumparaturile

14 zile drept de retur

Cu SimpleHome si returul este simplu

Daca consideri ca produsul achizitionat nu te multumeste in proportie de 100%, ai sansa sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrarii. Pentru a returna produsul trimite un e-mail la adresa contact@simplehome.ro cu subject ‘retur’ si urmatoarele detalii:

·         Nume, prenume

·         Numar comanda

·         Adresa de livrare

·         Numar telefon

·         Adresa pentru a ridica produsul returnat

·         Cont bancar pentru retur (cont, nume, banca)


Conditii generale pentru a returna produsele

·         Costul de transport pentru retur este 20 lei.

·       Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

·        Poți returna becurile doar daca sunt sigilate.

·        Produsele mentionate in mailul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum ati solicitate in mail. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de solicitarea din mailul de retur,  dupa verificarea pachetului, returul sumelor platite poate fi refuzat.

·        Dacă produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna suma platita la cumparare, minus costul de transport, în contul specificat de tine în mailul de retur sau pe card, dacă ai plătit online. Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice.

Ai o întrebare? Vrei o soluție smart home personalizată? 

Contactează-ne cu încredere pentru orice nelămurire, iar noi vom revenim cu un răspuns în cel mult 2 zile lucrătoare. Contactează-ne la adresa contact@simplehome.ro sau prin aplicația 'Let's talk'


HAI SA DISCUTAM